Japansk Lifting Deluxe

Luksus med mere luksus. peelende cacao Radiant Glow maske, luksus fugtmaske, hyaluronsyre samt dybdevirkende massage af nakke/skulder/arme og fødder. Dette er en udvidet version af Japansk Lifting Classic.

Japansk Lifting Deluxe er en udvidet version af Japansk Lifting Classic med meget mere af alt det gode, og med økologisk pleje fra luksus mærket EVOLVE Organic Beauty. Det er en ansigtsbehandling ud over det sædvanlige. Ikke nok med at den varer hele 90 minutter, så får du pleje og massage af en anden verden. Du vil gå fra klinikken med en fantastisk glød og din elasticitet i huden vil være synligt forbedret grundet de tryk/drænering/stræk og massage, som udføres i dit ansigt.
Behandlingen er 100% naturlig og bliver kaldt for en naturlig ansigtsløftning uden kniv. Men alle – både unge og gamle, med og uden rynker vil få gavn af behandlingen, da jeg tilpasser tryk/stræk og produkter efter din hudtyper og effekt. Så er du ung og vil du gerne have en frisker glød, en mere spændstig hud og en helt utrolig afstressende følelse, der forplanter sig i hele kroppen, så tøv ikke med at bestille denne fantastiske ansigtsbehandling. Er du moden og har fået aftryk af de erfaringer du har gjort dig gennem livet – med fine linier og rynker, så er Japansk Lifting et must. Jeg bruger specielle teknikker, der udglatter og afspænder muskulatur og ansigtshud, så de fine liner synes mindre og huden gennemfugtes med plejen fra masker og olier. Der er som regel et flot resultat allerede efter første behandling, men nogle kan have brug for flere behandlinger for at få fuld effekt. Du får rabat på klippekort med 3 eller 6 behandlinger. Ingen rynker kan fjernes, men de kan mindskes så de bliver mindre synlige, og det er det Japansk Lifting kan.

Ud over at ansigtet behandles med drænerende tryk/pump og stræk, så medfølger der til Japansk Lifting Deluxe også en skøn massage af nakke/skuldre/arme/hænder og fødder i behandlingen. Du får også dobbelt op på masker og en helt speciel Hyaluronsyre, der har vist sig at udjævne fine linjer og rynker. Alle produkter der anvendes, er fra det økologiske prisvindende luksusmærke EVOLVE Organic Beauty (læs mere under “Produkter” i menuen). Alle produkter kan købes i loungen.

Nogle klienter oplever, at komme i en trance lignende tilstand, da behandlingen er så afslappende at man let falder hen. Men det betyder bare at du slapper helt af og afstresser på et dybere niveau – en bonus du kan risikere at få med helt naturligt.
Glæd dig og vær klar til at komme i den syvende himmel med Japansk Lifting Deluxe.

Se et lille glimt af behandlingen her: