Kropsterapi Gravid/Efter fødsel

Den gravide krop/efter fødsels krop har brug for et tiltrængt pusterum med massage, afspænding og zonepunkter.Til gavn for både baby og mor.

Gaven til maven
Er du gravid eller kender du en med mave der skal have en gave?
Kroppen er under et enormt pres når du er gravid. Både hud og hormoner er på hårdt arbejde og specielt huden strækkes i alle retninger og kan være meget sensitiv og øm.
Musklerne og specielt bækkenet er ømt og du længes efter at se din lille ny. Måske er du i starten af din graviditet eller i slutningen hvor du er mere belastet. Uanset hvor du er i din graviditet, tager jeg højde for alt det du kommer med.
Jeg bruger en meget blid massageform på din mave og anvender en god økologisk mandelolie som indeholder fugtgivende og elasticitetsøgende vitaminer. Resten af kroppen behandles uden olie og vi går i dybden der hvor du mærker spændinger.

Efter fødsel
Din krop skal finde tilbage til det den var og det kan tage tid. Du har måske taget mange kilo på og kan have det svært med at leve op til alle de forventninger du bliver stillet overfor som nybagt mor. Den tunge belastning under graviditeten har sat sine spor med ømme muskler, og hvis du ammer har specielt skulderbladene det med at syre til.
Jeg har fokus på præcis de muskler, der er ømme efter en fødsel og ved amning, og du vil blive behandlet efter kropsterapiens principper med en grundig helkrops massage fra top til tå.
Så glæd dig til bare at være i centrum i en times tid og nyd den velgørende massage.
Du er velkommen til at tage din baby med. Jeg har et blødt tæppe som din guldklump kan ligge på og have øjenkontakt med dig under hele massagen. Loungen er indrettet til dette.
Læs mere under “Kropsterapi Alle”.
Jeg tager også ud til Mødregrupper, så er du i en gruppe og har i lyst til at jeg kommer ud? Så skriv til mig og vi kan booke en tid. Læs mere under “Om mig”- “Karma ud af huset” -“Mødregrupper” punktet i menulinien.