Alle kropsbehandlinger og ansigtsbehandlinger hos Karmalounge har til formål at få dig ned i gear for bedre velvære og balance i kroppen.

Vælg kropsterapi for at nå dybere til flere niveauer psykisk som fysisk.

Vælg Bindevævsmassage for effektivt at få udrenset affaldsstoffer.

Vælg Hot Stone for ultimativ afslapning og afspænding.

Vælg Japansk Lifting for en dejlig meditativ forskønnelse og opstramning af ansigtshuden.

Vælg Deep Tissue for dyb massage, der tager hånd om svære muskelinfiltrationer.

Luksus Deep Tissue Massage

Har du brug for nye teknikker for at komme spændingerne til livs? Luksus Deep Tissue Massage er til dig, der vil mærke i dybden. Du får intense stræk og dybe tryk, der giver en utrolig afspænding alt i sammenspil med dig.
Luksus KROPsBEHANDLING Denne Luksus Deep Tissue Massage er udviklet af grækeren Konstantina Makri, der i 2019 vandt titlen som Verdensmesteren i massage. Hendes teknikker er uovertrufne og Karmalounge har været på kursus i hendes egen version af en Luksus Deep Tissue Massage med velvære elementer. Det er en massage med intense stræk, dybe tryk og […]
Varighed:
  • 90min.

Pris:
  • 1350,-

Du får:
  • Tørbørstning med hvidt ler. Varme håndklæder. Intense stræk og dybe tryk. Nakkestræk og hovedbundsmassage.

Bemærk!
  • Behandlingen er ikke velegnet ved stress. Husk løse trusser/underbukser ved fokus på iskias og gluter i ballen. Engangstrusser udleveres.

    INGEN ØRERINGE
Anbefalet tillægsbehandling:
  • Vi anbefaler: Kranio Relax Hovedmassage for en halv times ekstra restitution med fokus på afstressning af nervesystemet.

Hot Stone Massage

Lad dine myoser smelte væk imens din krop giver sig hen til varmen fra de bløde lavasten. Massagen rangerer fra dyb muskulær til blide strøg. For dig der bare vil give dig hen til total afslappelse og nydelse.
Hot Stone Massage er en oldgammel og meget effektiv form for helkropsmassage. Blødt slebne afrundede lavasten opvarmes nænsomt til ca. 55-58 grader i en speciel Hot Stone gryde, der sørger for konstant opvarmning af stenene. Forskellige sten passer til forskellige størrelser af muskelgrupper eks. anvendes der større sten på lår end på skuldre og ryg. […]
Varighed:
  • 60 min.

Pris:
  • Kr. 900,-

Du får:
  • Dyb afspændende helkropsmassage med den skønneste varme, der breder sig i hele kroppen og får dig til at slappe af i en grad du sikkert ikke har prøvet længe.
Abefalet tillægsbehandling:
  • Kranio Relax Hovedbundsmassage. Tilføj en halv times ekstra velgørende velværemassage af hovedbunden med trykpunkter der afstresser på et højere niveau.

Tillægsbehandlinger

Vælg ekstra 30min luksus til din behandling til nedsat pris med en skøn Kranio Relax med Sensory Therapy eller Buccal kæbe/ansigt eller Tropical Feet Fodmassage.
Hos Karmalounge kan du vælge en 30min. luksus tillægs-behandling til nedsat pris når du i forvejen booker en 1 times behandling. * Meditativ Kranio Relax Hovedbundsmassage med Sensory Therapy kr. 450,- / 30min. * Tropical Feet Fod- og lægmassage kr. 450,- / 30min. * BUCCAL Ansigts- og kæbemassage(kun som tillæg til eksisterende behandling) kr. 450,- […]
Varighed:
  • 30 min.
Pris:
  • Kr. 400,- som tillæg til 1 times behandling (normal behandling kr. 450,-)
Hvad får jeg?
  • Ekstra ½ times luksus af enten hovedbund inkl. lækker håndmassage eller Kranio Relax hovedbund. Eller Buccal kæbe/kranie eller Fod- og lægmassage.
Bemærkning:
  • Ingen øreringe og kæder

Dig & Mig Treat – Premium

Det ultimativee treat for 2 personer i den hyggeligst atmosfære. Kropsmassage, Kranio Relax og fodmassage hver for sig og efter behandlingen mødes i i Karma1 til frugt og juice/bobler.
Hos Karmalounge kan du vælge at tage din partner, bedste ven eller familiemedlem med til en dejlig oplevelse i de hyggeligste rammer. DIG OG MIG TREAT PREMIUM kr. 2700,- / 90min.. OBs! Prisen er for 2 personer. Den ultimative forkælelse for 2 personer i to rum (Karma1 og 2). I bliver behandlet samtidigt af både […]
Du får:
  • Den ultimative forkælelse for 2 personer i hver jeres hyggelige lounge med skræddersyet kropsmassage, Kranio Relax Hovedmassage og Tropical Feet fodmassage. I mødes til sidst i Karma1 til te/bobler/juice, frugt og nødder.

    . NB. behandlingen udføres af to behandlere i 2 rum og prisen er for 2 personer.
Pris
  • Kr. 2700,-
Varighed:
  • 90min.

Ayurvedisk Hot Oil Treat

Den ultimative bindevævsmassage med 55 grader varm ayurvedisk kropsolie, der plejer huden og har en helende virkning på krop og sind.
Luksus Kropsbehandling NYHED! Nu også tørbørstning og ayurvedisk velkomst te i denne behandling. I denne svævende Bindevævsmassage behandles der med en lækker ayurvedisk kropsolie fra ByKorsholm, der varmes op til ca. 55 grader. Vi anvender ca. 1/4 flaske til indsmøring af din krop og du får resten af flasken med hjem efter behandlingen for opfølgning […]
Varighed:
  • 90min.

Pris:
  • Kr. 1550,-

Du får:
  • Luksus bindevævsmassage med ByKorsholm Ayurvediske kropsolie, der opvarmes til 55 grader og virker drænerende og elasticitetsøgende på hudstrukturen.


Bindevævsmassage Classic Detox

Skøn massage af bindevævet med fokus på drænering af affaldsstoffer. En effektiv helkropsmassage, der giver en beruselse af lethed og afspænding i kroppen.
MFR (Myo Fascia Release) er bindevævsmassage, der effektivt drænerer bindevævet for affaldsstoffer og skaber bedre blodcirkulation så cellulitis, ophobning af væske, stivhed og træthed i muskulatur, rynker og slap hud forbedres. Regelmæssige behandlinger er med til at du får bedre blodcirkulation og holder din krop ung. Vi har bindevæv i vores hud, muskler, led og […]
Varighed:
  • 60min.

Pris:
  • Kr. 900,-

Du får:
  • Dybdevirkende massage og analyse af bindevævets struktur og tilstand. Huden dræneres og jeg bruger specielle teknikker, der hvor der er ophobning af væske/affaldsstoffer. Der kan anvendes Gua Sha (massagespatel) i behandlingen hvis ønskes.


Tropical Feet Fodmassage

Skøn fod- og læg massage med zonepunkter, varme klude og lækker scrub og creme med de velduftende Tropical produkter fra Evolve.
Fødderne bærer os gennem hele livet, så selvfølgelig skal de også have en treat af en anden verden. Tropical Feet er en lækker fodmassage med zonepunkter, der inkluderer de lækre Tropical produkter fra det økologiske hudplejemærke EVOLVE. Tropical Polish scrub og Tropical Body Butter. Dine fødder svøbes i varme klude og du mærker varmen brede […]
Varighed:
  • 30min.

Pris:
  • kr. 500,-

Du får:
  • Varme klude, skøn fod- og lægmassage med zonepunkter. Tropical Scrub og Tropical butter fra Evolve Organic Beauty.


Japansk Lifting Classic

100% klassisk Japansk Lifting med fokus på de 4 lifting trin, der udføres med skøn hybenkerneoile fra økologiske Nadilakai.
Hvad er Japansk Lifting? Japansk Lifting Classic er en ansigtsbehandling du sent vil glemme. Ikke nok med at den varer 1 time (GOLD N’ GLOW varer 90 min.), så får du pleje og ansigtsmassage af en anden verden. Du vil gå fra klinikken med en fantastisk glød og din elasticitet i huden vil være synligt […]
Varighed:
  • 60 min.

Pris:
  • Kr. 900,-

Hvad får jeg?
  • Aromaterapi, afrensning, Radiant Glow Cacao peelingsmaske, hovedbundsmassage med Gua Sha, varme klude, lymfedrænage (u. olie), afbalancering (u. olie), organzone ansigtsmassage (med hybenkerneolie), Lifting ansigtsmassage (med hybenkerneolie), Himalaya saltstensmassage, øjenserum og dagcreme. *Alle produkter der anvendes er økologiske.

Bemærkninger:
  • Det er vigtigt at du ikke har fået Botox eller fillers (Restylane) indenfor de sidste 4 uger.
    Husk at drikke rigeligt med vand efter behandlingen for at støtte op om udrensningsprocessen og for at undgå hovedpine.


Karma Anti-Stress

30 minutters afspænding af computernakke og Ipad skuldre. Skøn dybdevirkende massage med olie på alle de steder, der virkelig trænger.
Har du problemer med nakkespændinger og hovedpiner måske fordi du sidder meget ved computer eller Ipad, så er denne behandling noget for dig. Her masseres alle de muskler der relaterer sig til hovedpine og nakkestivhed efter kropsterapeutiske principper. Du vil forlade klinikken med en følelse af lethed og en afstressende effekt, der breder sig i […]
Varighed:
  • 30 min.

Pris:
  • Kr. 500,-

Hvad får jeg?
  • 30 minutter med dybdevirkende og eller pulserende massage der hvor du trænger eks. nakkemuskler, skuldre/ryg/arme/hænder m.m. Afstressende åndedrætsøvelser.

Bemærkninger:
  • Der anvendes økologisk mandelolie og du ligger i undertøj/boksershorts eller løst tyndt tøj. NOTE: Husk at drikke rigeligt med vand efter behandlingen for at støtte op om udrensningsprocessen.


Kropsterapi (BodySDS/Totum-16+)

Kropsterapi behandler både krop og psyke. Det er en utrolig afspændende helkropsmassage, hvor der arbejdes på flere niveauer.
OBS – tilbydes nu som firmamassageordning! HVAD ER KROPSTERAPI? Kropsterapi er for alle mennesker og behandler sammenhængen mellem krop og psyke. Alle intense følelser har et kropsligt udtryk. Hvis du er nervøs kan du få kvalme og svedige håndflader, og hvis du bliver bange for noget kan halsen snøre sig sammen og åndedrættet gispe. Alt […]
Varighed:
  • 60 min. inkl. indledende samtale og drik/snack.

Pris:
  • Kr. 900,-

Hvad får jeg?
  • Dybdevirkende og pulserende helkropsmassage med tryk og drænage på zonepunkter. Ro og en dyb afstressende effekt som varer længe. Der indledes altid med en samtale.

Bemærkninger:
  • Du behandles i undertøj/boksershorts/stropbluse eller blødt løst tøj.

    NOTE: Husk at drikke rigeligt med vand efter behandlingen for at støtte op om udrensningsprocessen og for at undgå hovedpine.

Anbefalet Tillægsbehandling:
  • Buccal Ansigts- og kæbe massage. Få effektivt løsnet kæbemusklerne med en intensiv massage af både ansigt og kæbe (også oral) efter behov.


Japansk Lifting GOLD N’ GLOW

Luksus med mere luksus. En udvidet version med Guld maske, Glow Oil og dybdevirkende massage af nakke/skulder/arme og fødder.
Japansk Lifting GOLD N’ GLOW er en udvidet version af Japansk Lifting Classic med meget mere af alt det gode fra luksus mærket EVOLVE Organic Beauty og Nadilakai Dufte. Det er en ansigtsbehandling ud over det sædvanlige og ikke nok med at den varer hele 90 minutter, så får du her også GOLD maske, luksus […]
Varighed:
  • 90 min.

Pris:
  • Kr. 1350,-

Hvad får jeg?
  • Aromaterapeutisk afrensning, peelende Radiant Glow maske, hovedbundsmassage med Gua Sha, varme klude på ansigt og fødder, lymfedrænage (u. olie), afbalancering (u. olie), organzone ansigtsmassage (med olie), lifting ansigtsmassage (med olie), *GOLD maske med naturligt Bio-retinol, *dybdemassage af nakke/skuldre/arme/hænder, Himalaya saltstens-terapi, Hyaluronserum, øjenserum/dagcreme, *fodmassage med Sheasmør. *Specielt for Deluxe GOLD version. Udføres med luksus produkter fra Evolve Organic Beauty.

Bemærkninger:
  • Husk at drikke rigeligt med vand efter behandlingen for at støtte op om udrensningsprocessen og for at undgå hovedpine.


NYHED! Gravid Luksus Treat

Den gravide krop har brug for et tiltrængt pusterum i 3. trimester med massage af krop, hovedbund, fødder, hænder og meget mere. Til gavn for både baby og mor.
Gaven til maven Fra 3. trimester. Er du gravid eller kender du en der er, og trænger til et treat af en anden verden? Så er Gravid Luksus Treat behandlingen du skal gå efter. Kroppen er under et enormt pres når du er gravid. Både hud og hormoner er på hårdt arbejde og specielt huden […]
Varighed:
  • 90 min. Inkl. indledende samtale og drik/snack.

Pris:
  • Kr. 1350,-

Hvad får jeg?
  • Helkropsmassage og trykpunkter, der letter spændinger samt drænerende fod/læg- og håndmassage, der udrenser ophobet væske pga den øgede belastning. Maven masseres blidt med økologisk mandelolie. Du får hovedbundsmassage og jeg har fokus på ro, afslappelse og afspænding af alle de rette muskelgrupper.

Bemærkninger:
  • Jeg masserer kun din mave hvis du vil. Husk at drikke rigeligt med vand efter behandlingen for at støtte op om udrensningsprocessen.

    Ingen smykker.

Karma Signature DREAM – all senses

Afstress krop, ansigt og sind under den blødeste dyne med denne 2 timers drømmende behandling. De bedste teknikker fra Karmalounge i din helkropsmassage med varm olie samt hovedbundsmassage, fodmassage og luksus ansigtsbehandling med iskolde Cryo Sticks, der opstrammer og lader dig slippe tid og sted.
Lanceret d. 1.1.22 En drømmende behandling på 2 timer, der skræddersyes specielt til dig. Ro (silent treat) uden snak. Kun lyden af piano og bølgebrus i højttaler (efter ønske) – komplet afspænding for krop, ansigt og sind. Specielt lindrende efter eks. et stress-forløb, sorg, fødsel hvor kroppen har gået en masse igennem – eller blot […]
Varighed:
  • 120 min. (Sæt lidt ekstra tid af).

Pris
  • Kr. 2000,-

Hvad får jeg?
  • 2 timers afstressende og drømmende luksus treat med skræddersyet helkropsmassage, hovedbundsmassage, fodmassage og effektiv ansigtsbehandling med massage med Cryo ICE Sticks. Luksus pleje fra Evolve, Nadilakai og Aro Cph. Spirulinajuice, frugt og nødder i loungen.

    og gave.
Bemærkninger:
  • Lad smykker og uret blive hjemme.

Kropsterapi Teen (13-16 år)

Spændinger, hovedpine, tankemylder, stress og angst er nogle af de ting, der kan fylde meget hos en ung person. Kropsterapi løsner, afstresser og afspænder på et højere niveau.
TEENAGER– plads til dig Er du teenager (eller har du en), kender du sikkert til svære perioder med angst, stress, eksamenspres, ekskludering, kærestesorger og meget mere. Alt sammen er stressfaktorer, som kan gøre det svært at mærke sin krop og som kan give grobund for spændinger i kroppen, både fysisk og psykisk. Med kropsterapi kan […]
Varighed:
  • 45 min. inkl. indledende samtale med drink/snack.

Pris:
  • Kr. 675,-

Hvad får jeg?
  • Afspænding af hele kroppen med pulserende massagegreb, aku-tryk, lymfedrænage, og afstressende hovedbundsmassage.

    (Vejledende anvisning da alle er forskellige og der tages højde for det).
Bemærkninger:
  • Du behandles i undertøj/boksershorts/stropbluse eller løst tyndt tøj.
    NOTE: Husk at drikke rigeligt med vand efter behandlingen for at støtte op om udrensningsprocessen


Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.  Læs mere