Kropsterapi Teen (13-16 år)

Spændinger, hovedpine, tankemylder, stress og angst er nogle af de ting, der kan fylde meget hos en ung person. Kropsterapi løsner, afstresser og afspænder på et højere niveau.

TEENAGER– plads til dig
Er du teenager (eller har du en), kender du sikkert til svære perioder med angst, stress, eksamenspres, ekskludering, kærestesorger og meget mere.
Alt sammen er stressfaktorer, som kan gøre det svært at mærke sin krop og som kan give grobund for spændinger i kroppen, både fysisk og psykisk. Med kropsterapi kan vi via den pulserende massage af hele kroppen og ved hjælp af vejrtrækningen løsne op så du kan få mere ro, og få det bedre med den du er og der hvor du er i livet. Vi kan italesætte dine problemer gennem kropsterapien, men kun hvis du er parat til det. Alt gøres i dit tempo og med indføling og forståelse. Det er en anderledes tilgang til problemerne, hvor vi arbejder med at være i kroppen mere end i hovedet. Du slapper af og giver dig hen til den pulserende massage og lader mig guide din vejrtrækning. Jo mere du giver dig hen – jo mere får du ud af behandlingen. Det er helt op til dig.

Har du et barn som oplever modgang og som har det svært, kan Kropsterapi være en anderledes tilgang til at åbne op for det, der kan være svært at tale om.
Måske bliver barnet mobbet eller også har det dårligt selvværd af en eller anden grund. Måske er der en diagnose, måske er der ikke. Uanset hvad, kan Kropsterapi være utroligt forløsende for barnet, der ikke behøver at italesætte noget, men blot ligge og nyde en god massage og mærke kroppen åbne sig op helt af sig selv. Vi løsner spændinger og bringer ro på den stressede krop. Det i sig selv kan nogle gang få barnet til at åbne op for problemerne, og andre gange er det den afstressende effekt, der giver barnet mod, styrke og en helt naturlig forbedring.

Uanset om du er teenager eller barn, tager vi kærligt hånd om dig og sørger for at du kommer helt ned i kroppen, og mærker efter hvad der er rigtigt for dig at gøre, så du kan få det bedre.

Det er vigtigt at pointere, at som kropsterapeut bruger jeg nogle andre redskaber end en psykolog vil gøre for at styrke og forløse. Hos mig handler det om at skabe ro og få balance og mærke kroppen. For når du bliver bedre til at mærke kroppen får du også bedre ved at sige fra, komme videre, og handle ud fra det som er godt for dig.

OBs! Vi anbefaler at teenageren er alene i behandlerrummet. Første gang er forældre velkommen i sofaen hvis teenageren føler sig mest tryg ved det og ellers anbefaler vi at man går en tur i centret.

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.  Læs mere