Karma Anti-Stress

30 minutters afspænding af computernakke og Ipad skuldre. Skøn dybdevirkende massage med olie på alle de steder, der virkelig trænger.

Har du problemer med nakkespændinger og hovedpiner måske fordi du sidder meget ved computer eller Ipad, så er denne behandling noget for dig. Her masseres alle de muskler der relaterer sig til hovedpine og nakkestivhed efter kropsterapeutiske principper. Du vil forlade klinikken med en følelse af lethed og en afstressende effekt, der breder sig i hele kroppen.
Du får afspændt nakke/skuldre/arme/hænder og ryg med dybdevirkende pulseringer og akupressur kendt fra kropsterapi.

Vi arbejder også med dit åndedræt så du kan slippe helt. Øvelserne virker meget effektive på stress og nogle gange bruges der derfor mere tid på det og vi søger ned i det som ligger bagved symptomerne med kropsterapeutiske teknikker.

Behandlingen er perfekt som gave til en der trænger til at få løsnet op for spændinger eller til dig, der er i tvivl om hvilken behandling du skal vælge, da du i denne behandling får en smagsprøve på flere teknikker fra klinikken, der skræddersyes til dig.

Se et lille glimt af behandlingen her.

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.  Læs mere