Karma Anti-Stress

30 minutters afspænding af computernakke og Ipad skuldre. Skøn dybdevirkende massage med olie på alle de steder, der virkelig trænger.

Har du problemer med nakkespændinger og hovedpiner måske fordi du sidder meget ved computer eller Ipad, så er denne intensive behandling noget for dig. Jeg masserer alle de muskler der relaterer sig til hovedpine og nakkestivhed og du vil gå fra klinikken med en følelse af lethed og en afstressende effekt, der breder sig i hele kroppen.
De første 15 minutter behandler jeg med min kropsvægt og du sidder på en bænk og bliver løsnet i nakke og skuldre. De sidste 15 minutter forgår på briksen hvor jeg afspænder nakke/skuldre/arme/hænder og ryg med dybdevirkende pulseringer og aku-tryk.
Jeg arbejder også med dit åndedræt så du kan slippe helt. Øvelserne virker meget effektive på stress og nogle gange bruger jeg derfor mere tid på det og søger ned i det som ligger bagved symptomerne.

Behandlingen er perfekt som gave til en der trænger til at få løsnet op for spændinger eller til dig, der trænger til en dybdevirkende massage – alle de rigtige steder.

Se et lille glimt af behandlingen her.

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.  Læs mere