Luksus Deep Tissue Massage

Har du brug for nye teknikker for at komme spændingerne til livs? Luksus Deep Tissue Massage er til dig, der vil mærke i dybden. Du får intense stræk og dybe tryk, der giver en utrolig afspænding alt i sammenspil med dig.

Luksus KROPsBEHANDLING

Denne Luksus Deep Tissue Massage er udviklet af grækeren Konstantina Makri, der i 2019 vandt titlen som Verdensmesteren i massage. Hendes teknikker er uovertrufne og Karmalounge har været på kursus i hendes egen version af en Luksus Deep Tissue Massage med velvære elementer.

Det er en massage med intense stræk, dybe tryk og triggerpunktsmassage – alt sammensat ud fra dine behov men med helt specielle teknikker til udførelsen.

Massagen har fået tilføjet velvære elementer for at skabe en perfekt balancen mellem det hårde og det blide.

Du ligger på maven og der startes med en let tørbørstning af hele din bagside med revitaliseret tørt hvidt ler fra Urtegården. Dette sætter gang i dit lymfesystem for udrensning af affaldsstoffer og du kan mærke kløe eller sitren.
Herefter får du varme håndklæder og leret tørres af.
Den komplette helkropsmassage starter og der afsluttes med nakkestræk (efter behov) og hovedbundsmassage.

Glæd dig til en massage som kan mærkes og som løsner dine dybe spændinger på en ny måde.

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.  Læs mere