Bindevævsmassage Classic Detox

Skøn massage af bindevævet med fokus på drænering af affaldsstoffer. En effektiv helkropsmassage, der giver en beruselse af lethed og afspænding i kroppen.

MFR (Myo Fascia Release) er bindevævsmassage, der effektivt drænerer bindevævet for affaldsstoffer og skaber bedre blodcirkulation så cellulitis, ophobning af væske, stivhed og træthed i muskulatur, rynker og slap hud forbedres. Regelmæssige behandlinger er med til at du får bedre blodcirkulation og holder din krop ung.

Vi har bindevæv i vores hud, muskler, led og indre organer. Bindevævet fungerer som depot for affaldsstoffer og væske, der ikke er udrenset på normal vis. Bindevævet kan føles ømt og ved massage frigives affaldsstofferne og en følelse af lethed breder sig.
Den dybdevirkende massage renser din krop og væv for affaldsstoffer helt ud i det yderste lag af huden og du får øget blod- og lymfegennemstrømning. Dette bevirker at dine celler får mere næring samtidig med at affaldsstoffer og spændinger reduceres og huden bliver mere glat og spændstig.

Der hives let i overhud til bindevæv og dette kan føles som lette niv der derefter afløses af en dejlig afspændende fornemmelse. Der hives ikke hårdt i huden og derfor er der intet der gør ondt i behandlingen.

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.  Læs mere