Karma Signature DREAM – all senses

Afstress krop, ansigt og sind under den blødeste dyne med denne 2 timers drømmende behandling. De bedste teknikker fra Karmalounge i din helkropsmassage med varm olie samt hovedbundsmassage, fodmassage og luksus ansigtsbehandling med iskolde Cryo Sticks, der opstrammer og lader dig slippe tid og sted.

Lanceret d. 1.1.22
En drømmende behandling på 2 timer, der skræddersyes specielt til dig. Ro (silent treat) uden snak. Kun lyden af piano og bølgebrus i højttaler (efter ønske) – komplet afspænding for krop, ansigt og sind. Specielt lindrende efter eks. et stress-forløb, sorg, fødsel hvor kroppen har gået en masse igennem – eller blot som det ultimative treat/gave til dig selv eller en du har kær. Smuk gaveæske med gavekort og luksusprøver kan afhentes ved Karmalounge efter aftale.
Glæd dig til afspænding af hele din krops muskulatur samt, hovedbundsmassage, fodmassage og skøn ansigtsbehandling med massage med de populære og iskolde Cryo Sticks.
Kropsbehandlingen skræddersyes til dig og dine behov og du kan vælge at blande teknikker fra alle Karmalounges behandlinger – fra Hot Stone til bindevæv etc.
Du får de bedste teknikker og har du svært ved at vælge, kan du lade mig (Trine) intuitivt guide dig og lade mine kyndige hænder arbejde for 100% ren forkælelse i 2 timer.
Der arbejdes med kropsterapeutiske principper, ro, zonepunkter og åndedræt helt ned hvor det kan mærkes dybt i muskulatur og sind. Bindevævet dræneres evt. med Hot Stones med varm ayurvedisk olie og du vil føle dig lettere og mere fri i kroppen.
Du svøbes i en skøn blød dyne og får hovedbundsmassage og hånd- og fodmassage med varm ayurvedisk olie.
Du får en lækker ansigtsbehandling med Japansk Lifting ansigtsmassage, cacaomaske og guldmaske med de eksklusive og virkningsfulde produkter fra Nadilakai og Evolve Organic.
I den kolde ansigtsmassage arbejdes der med Cryo ICE Stick, der opstrammer , drænerer for væske/poser og er effektive mod rødme, rosacea og eksem. Huden efterlades afkølet, opstrammet og afslappet.
De kolde Cryo ICE Sticks bevirker at hudens temperatur sænkes lokalt og efter behandlingen strømmer blodet til og skaber en øget blodcirkulation, der virke helende som ved et friskt havbad.

Herefter kan du tage plads i loungen og forsyne dig med spirulinajuice/vand, nødder og frugt – og der vil være en lille hilsen fra Karmagaven som er Karmalounge Gaveshop på nettet samt luksusprøver fra SKYN.

OBS! Dette er et ultimativt forkælelses treat og der indgår sanselige overraskelses elementer for en helt unik behandlings-oplevelse.

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.  Læs mere