Karma Signature 120min.

Afstress krop, ansigt og sind med denne drømmende behandling. De bedste teknikker fra kropsterapi og bindevævsmassage samt ansigtsmassage med Cryo Sticks får din krop ned i et helt andet gear. 120 minutter i himlen!

NY pr. 1.1.22
En drømmende behandling for krop, ansigt og sind (specielt efter eks. et stress forløb).
Glæd dig til det ultimative treat og afspænding af hele din krops muskulatur samt skøn ansigtsmassage med Gua Sha og Cryo Sticks.
Kropsbehandlingen skræddersyes til dig og dine behov og du får de bedste teknikker fra både bindevævsmassage og kropsterapi. Vi arbejder med kropterapeutiske principper, ro og åndedræt helt ned hvor det kan mærkes dybt i muskulatur og sind. Bindevævet dræneres og du vil føle dig lettere og mere fri i kroppen.
Efter kropsmassagen får du en lækker ansigtsmassage med hyaluronserum fra Evolve Organic. Her anvendes Gua Sha krystal samt Cryo Stick, der efterlader ansigtsmuskulaturen afkølet og afslappet.
Der afsluttes med Kranio Relax Hovedmassage samt fodmassage med Tropical Butter.

Herefter kan du tage plads i loungen og forsyne dig med saft/vand, nødder og frugt – og der vil være en lille hilsen fra Karmagaven som er Karmalounge Gaveshop på nettet.

Glæd dig til 120min i himlen.

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.  Læs mere