Kropsterapi (BodySDS/Totum-16+)

Kropsterapi behandler både krop og psyke. Det er en utrolig afspændende helkropsmassage, hvor der arbejdes på flere niveauer.

OBS – tilbydes nu som firmamassageordning!

HVAD ER KROPSTERAPI?
Kropsterapi er for alle mennesker og behandler sammenhængen mellem krop og psyke. Alle intense følelser har et kropsligt udtryk. Hvis du er nervøs kan du få kvalme og svedige håndflader, og hvis du bliver bange for noget kan halsen snøre sig sammen og åndedrættet gispe. Alt i kroppen hænger sammen, og derfor er det så vigtigt at kigge på den som helhed og ikke kun behandle et symptom, der hvor det er opstået. Men nærmere finde kilden til det dybereliggende problem.
Du kan have ondt i lænden, men dette kan stamme fra din fodstilling, operation i knæ, dårligt fodtøj eller et fald, der gør at du er bange for at belaste en skade du tidliger har haft i anklen. Alt sammen påvirker og alt sammen kan give en uhensigtsmæssig muskelspænding, som du skal have løsnet op. Og det kan vi hjælpe med.

Vi kigger også på din livsstil. For er du stresset og sidder 10 timer ved computeren om dagen, eller overtræner du musklerne eller har du bekymringer eller andet, kan der være flere årsager til, at du har det som du har det.
Hvis du vil, kan vi sammen (og med hjælp fra åndedrættet), søge dybere ind i konkrete problemstillinger og komme videre derfra. Men det er helt op til dig. Den afstressende og muskelafspændende massage kan være nok i sig selv. Vi anvender pulserende massagebevægelser, der går i dybden, aku- og zonetryk for at afspænde der hvor der sidder en spænding. Hele kroppen gennem bearbejdes både på for- og bagside alt imens du bruger åndedrættet til at forløse spændingerne.
Vi anbefaler, at du giver dig selv lov til at søge dybere ned i det som du mærker, for ved at erkende og møde det, kan du bedre få gavn af den kropsterapeutiske behandling. Selvfølgelig med indfølende guide fra os.
Se et lille glimt af behandlingen her: (PS. Kropsterapi er så meget andet og dette klip er vejledende og der gives derfor ingen garanti for at denne teknik udøves i din behandling da alle kroppe og behov er forskellige):

OBS! Vi er 2 behandlere hos Karmalounge, der udfører Kropsterapi. Trine er certificeret kropterapeut fra Totum, skolen for Kropsterapi og Nicolas er certificeret kropsterapeut uddannet ved BodySDS  i København. Vi har overordnet den samme tilgang til udførelsen af behandlingen, men da vi er forskellige som mennesker, vil du opleve forskel i udførelen af de kropsterapeutiske teknikker.

Du er altid velkommen til at ringe for at høre mere om behandlingen.

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.  Læs mere