Dig & Mig Treats

3 dejlige treats for 2 personer i den hyggeligst atmosfære. Vælg mellem Classic (massage), Deluxe (ansigtsbehandling) eller Premium (massage, ansigtsbehandling m.m.). Der indgår dejlig Fodspa med økologiske produkter i alle 3 treats.

Hos Karmalounge kan du vælge imellem 3 forskellige Par-treats.

1. DIG OG MIG TREAT CLASSIC kr. 750,- / 60min.
En Lækker forkælelses- og oplevelsesbehandling for 2 personer i loungen, der inkluderer Karma Anti-Stress massage, lækkert afslappende fodbad med scrub og bodybutter fra økologiske evolve. udrensende spirulina te og nødder.
NOTE! I behandles 1 person ad gangen. 1 får massage på briks imens den anden sidder i lounge med fodspa og snacks, Efter ½ time skifter i.

2. DIG OG MIG TREAT DELUXE kr. 850,- 7 60min.
Lækker forkælelses- og oplevelsesbehandling for 2 personer i loungen, der inkluderer skøn MINI Japansk Lifting med maske, ansigtsmassage, hovedbundsmassage, guasha massage og Himalaya saltstensterapi, dagcreme, øjenserum fra økologiske Evolve. I får også et lækkert fodspa med scub og bodybutter samt juice og nødder.
NOTE! I behandles 1 person ad gangen. 1 får massage på briks imens den anden sidder i lounge med fodspa og snacks, Efter ½ time skifter i.

3. DIG OG MIG TREAT PREMIUM kr. 1350,- / 120min.

Den ultimative forkælelse for 2 personer. Dig & Mig Treat er dejlig afstressende massage, ansigtsbehandling og fodspa i den hyggeligste atmosfære.

I tager plads i loungen hvor vi kan lade propperne springe, hvis i har noget at fejre. Det er valgfrit om I vil have bobler eller juice. Frugt og nødder er ad libitum.

I behandles på skift og i starter begge med at ligge på brikse, hvor den ene af jer ligger med varm gelpude i lænd og nakke for en afslappende varmebehandling. Den anden får samtidigt en Karma Anti-Stress massage, hvor der masseres på alle de steder som virkelig trænger.

Efter en halv time byttes der så i begge får en halv times massage og en halv times varmebehandling.

Herefter tager den ene plads i loungen igen og hygger med drikke, frugt og snacks og slapper af med et dejligt Fodspa med økologisk Tropical scrub og Tropical Butter fra Evolve-  imens den anden får en skøn mini Japansk Lifting med økologiske produkter fra Evolve.

Efter en halv time byttes der, så begge får en halv times ansigtsbehandling og en halv times hygge med snacks og Fodspa.

50% på varme drikke hos Cafe STOKVÆRK
Efter jeres dejlige treat er det muligt at få 50% på varme drikke hos STOKVÆRK CAFE når du viser kvitteringen på at du har fået et Dig & Mig Treat hos Karmalounge.