Dig & Mig Treat – Premium

Det ultimativee treat for 2 personer i den hyggeligst atmosfære. Kropsmassage, Kranio Relax og fodmassage hver for sig og efter behandlingen mødes i i Karma1 til frugt og juice/bobler.

Hos Karmalounge kan du vælge at tage din partner, bedste ven eller familiemedlem med til en dejlig oplevelse i de hyggeligste rammer.

DIG OG MIG TREAT PREMIUM kr. 2700,- / 90min..
OBs! Prisen er for 2 personer.

Den ultimative forkælelse for 2 personer i to rum (Karma1 og 2). I bliver behandlet samtidigt af både Nicolas og Trine i hver jeres hyggelige rum.
I får en kropsbehandling, der skræddersyes præcis efter jeres behov med de bedste teknikker fra bindevævsmassage og kropsterapi.
Herefter får i en lækker fodmassage med Tropical scrub og butter fra Evolve ORGANIC. Der afsluttes med den afstressende hovedmassage Kranio Relax, der giver en fornemmelse af at slippe tid og sted og svæve lidt væk fra hverdagens gøremål.

Efter massage og treat mødes i i loungen i Karma1 til frugt/ snacks og te/juice. Og er der noget der skal fejres serverer vi bobler (cava). Ved dette ønske venligst anfør i noter ved booking.

Glæd jer til det ultimative treat for 2 personer med 2 behandlere i 2 hyggelige rum.

NB! Har du/I specielle ønsker/behov kan du sende en mail til: info@karmalounge.dk og vi vil imødekomme efter bedste evne. Vi kan efter ønske behandle jer samtidigt i et rum, dette skal dog koordineres ved mail. Baby kan medtages.

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.  Læs mere