Dig & Mig Treat – Premium

Det ultimativee treat for 2 personer i den hyggeligst atmosfære. Massage, varmebehandling, ansigtsbehandling og fodspa, frugt og juice/bobler i loungen.

Hos Karmalounge kan du vælge at tage din bedste ven eller familiemedlem med til en dejlig oplevelse i de hyggeligste rammer.

DIG OG MIG TREAT PREMIUM kr. 1450,- / 120min.

Den ultimative forkælelse for 2 personer. Dig & Mig Treat er dejlig afstressende helkropsmassage, varmebehandling, ansigtsbehandling og fodspa, snacks/frugt og juice/bobler i loungen.

I tager plads i loungen og får en grundig gennemgang af jeres oplevelses-treat.

I behandles på skift og i starter begge med at ligge på brikse, hvor den ene af jer ligger med varm gelpude i lænd og nakke for en afslappende varmebehandling. Den anden får en Karma Anti-Stress massage imens, hvor der masseres på alle de steder som virkelig trænger.

Efter en halv time byttes der så i begge får en halv times massage og en halv times varmebehandling.

Herefter tager den ene plads i loungen og hygger med drikke, frugt og snacks og slapper af med et dejligt Fodspa med økologisk Tropical scrub og Tropical Butter fra Evolve-  imens den anden får en skøn mini Japansk Lifting med økologiske produkter fra Evolve.

Efter en halv time byttes der, så begge får en halv times ansigtsbehandling og en halv times hygge med snacks og Fodspa.

Til sidst lader vi propperne springe, hvis i har noget at fejre. Det er valgfrit om I vil have bobler eller juice. Frugt og nødder er ad libitum.

Glæd jer til den ultimative treat!

50% på varme drikke hos Cafe STOKVÆRK
Efter jeres dejlige treat er det muligt at få 50% på varme drikke hos STOKVÆRK CAFE når du viser kvitteringen på at du har fået et Dig & Mig Treat hos Karmalounge.

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.  Læs mere