NYHED! Gravid Luksus Treat

Den gravide krop har brug for et tiltrængt pusterum i 3. trimester med massage af krop, hovedbund, fødder, hænder og meget mere. Til gavn for både baby og mor.

Gaven til maven Fra 3. trimester.
Er du gravid eller kender du en der er, og trænger til et treat af en anden verden?
Så er Gravid Luksus Treat behandlingen du skal gå efter.
Kroppen er under et enormt pres når du er gravid. Både hud og hormoner er på hårdt arbejde og specielt huden strækkes i alle retninger og kan være meget sensitiv og øm.

Musklerne og specielt bækkenet er ømt i 3. trimester i graviditeten og du længes efter at se din lille ny. Uanet hvad du døjer med, tager jeg højde for alt det du kommer med og du bliver lejret med puder, tæpper og rygstøtte for ekstra god komfort.

I Gravid Luksus Treat har vi samlet det bedste af det bedste for dig der er gravid i 3. trimester og trænger til et forkælelse:

DU FÅR:
– Hovedbundsmassage
– Blid ansigtsmassage og afstressende nakkemassage samt decolleté
– Fuld helkropmassage samt blid mavemassage (kan fravælges)
– Fod- og lægmassage med sheabutter.
– snacks og citronvand/te

Jeg bruger en meget blid massageform på din mave (3. trimester) og anvender en god økologisk mandelolie, som indeholder fugtgivende og elasticitetsøgende vitaminer. Vi strækker, der hvor du trænger og du vil føle dig forløst og afslappet.

Der tages højde for dig og dit velvære hele behandlingen igennem,, så du og din lille kan føle sig i de tryggeste hænder.

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.  Læs mere