Bindevævsmassage Hot Oil Treat

Den ultimative bindevævsmassage med varm ayurvedisk kropsolie, der plejer huden og har en helbredende effekt på hele kroppen.

I denne MFR bindevævsmassage indgår der en skøn helkropsmassage med en lækker varm ayurvedisk kropsolie. Du bliver præsenteret for olierne når du kommer og vælger selv ud fra duft og humør hvilken en af de 3 olier du vil behandles med.
No 1 Balance, No 2 Strength, No 3 Calm. Den der tiltaler dig bedst, er den der vil give dig det du har brug for. Dette er indisk ayurvedisk overtro når den er bedst.
Du får alle elementer fra Classic Detox behandlingen blot får du her en udvidet luksusversion med skøn medicinsk næring til huden. Den ayurvediske kropsolie opvarmes nænsomt i kobberbad og din krop indsmøres med lette massagestrøg for optimalt velvære og afslappelse. Der afsluttes med skøn meditativ Kranio Sacral hovedbundsmassage for optimal restitution.

Olierne der anvendes er meget dyrebare og fremstillet efter original indisk urte-medicinsk opskrift for sine helbredende egenskaber på ødemdannelse og hudtoning.

Ayurveda ( Ayur= liv Veda= videnskab ) er et mere end 5000 år gammelt behandlings system og filosofi, som har fokus på at forebygge sygdom. Ayurveda tager udgangspunkt i de 5 elementer, jord, ilt, luft, vand, æter og deres virkning på vores individuelle organisme. Elementerne skal være i balance for at opnå et sundt, lykkeligt og langt liv. De danner også baggrund for de 3 Doshaer, / kropstyper VATA (luft, æter er dominerende), PITTA (ild er dominerende) og KAPHA (jord og vand er dominerende).
Når kroppen viser symptomer/sygdom er det ifølge Ayurveda et tegn på ubalance på de 3 doshaer og elementerne. Forskellige symptomer knytter sig til de enkelte Doshaer.
De ayurvediske olier er lavet efter de gamle ayurvediske traditioner og metoder og har til hensigt at balancere de 3 Doshaer og nedsætte eventuelle symptomer samt hjælpe kroppen til selvheling. Olierne trænger dybt ind i kroppen og der kan dermed opnås en terapeutisk effekt.
For optimal virkning anbefales det at bruge olien i et forløb, dagligt i min. 14 dage.