Ayurvedisk Hot Oil Treat

Den ultimative bindevævsmassage med 55 grader varm ayurvedisk kropsolie, der plejer huden og har en helende virkning på krop og sind.

Luksus Kropsbehandling

NYHED! Nu også tørbørstning og ayurvedisk velkomst te i denne behandling.

I denne svævende Bindevævsmassage behandles der med en lækker ayurvedisk kropsolie fra ByKorsholm, der varmes op til ca. 55 grader. Vi anvender ca. 1/4 flaske til indsmøring af din krop og du får resten af flasken med hjem efter behandlingen for opfølgning derhjemme. Olien fedter let så massagen føles let og i et flow, men trænger dybt ind og efterlader din hud silkeblød, fugtet og næret med et synligt resultat.
Du får alle elementer fra Classic Detox behandlingen. Blot får du her en udvidet luksus version med skøn medicinsk næring til huden (i Classic anvendes der økologisk mandelolie). Den ayurvediske kropsolie opvarmes nænsomt i vandbad og din krop indsmøres med lette og lange massagestrøg for optimalt velvære og afslappelse. Maven masseres også efter behov. Der afsluttes med skøn meditativ Kranio Relax hovedbundsmassage for optimal restitution.

Olien der anvendes er meget dyrebar og fremstillet efter original indisk urte-medicinsk opskrift for sine helbredende egenskaber på ødemdannelse og hudtoning. Læs mere på By Korsholm

Ayurveda ( Ayur= liv Veda= videnskab ) er et mere end 5000 år gammelt behandlings system og filosofi, som har fokus på at forebygge sygdom. Ayurveda tager udgangspunkt i de 5 elementer, jord, ilt, luft, vand, æter og deres virkning på vores individuelle organisme. Elementerne skal være i balance for at opnå et sundt, lykkeligt og langt liv. De danner også baggrund for de 3 Doshaer, / kropstyper VATA (luft, æter er dominerende), PITTA (ild er dominerende) og KAPHA (jord og vand er dominerende).
Når kroppen viser symptomer/sygdom er det ifølge Ayurveda et tegn på ubalance på de 3 doshaer og elementerne. Forskellige symptomer knytter sig til de enkelte Doshaer.
De ayurvediske olier er lavet efter de gamle ayurvediske traditioner og metoder og har til hensigt at balancere de 3 Doshaer og nedsætte eventuelle symptomer samt hjælpe kroppen til selvheling. Olierne trænger dybt ind i kroppen og der kan dermed opnås en terapeutisk effekt.
For optimal virkning anbefales det at bruge olien i et forløb, dagligt i min. 14 dage.

ByKorsholm olierne har en værdi af kr. 249,- for 100ml. og kan også købes købes i Karmalounge og på: Karmagaven

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.  Læs mere