Japansk Lifting GOLD N’ GLOW

Luksus med mere luksus. En udvidet version med Guld maske, Glow Oil og dybdevirkende massage af nakke/skulder/arme og fødder.

Japansk Lifting GOLD N’ GLOW er en udvidet version af Japansk Lifting Classic med meget mere af alt det gode fra luksus mærket EVOLVE Organic Beauty og Nadilakai Dufte. Det er en ansigtsbehandling ud over det sædvanlige og ikke nok med at den varer hele 90 minutter, så får du her også GOLD maske, luksus Glow Oil og dejlig massage af nakke/skuldre, arme og fødder. Vi starter med ayurvedisk te og herefter kommer du på briksen og får en grundig growding i ægte Karma style. Det er unikt at være dig og det får vi dig til at føle hos Karmalounge.

Du vil gå fra klinikken med en fantastisk glød og din elasticitet i huden vil være synligt forbedret grundet de tryk/drænering/stræk og massage, som udføres i dit ansigt.
Behandlingen er 100% naturlig og bliver kaldt for en naturlig ansigtsløftning uden kniv. Men alle – både unge og gamle, med og uden rynker vil få gavn af behandlingen, da jeg tilpasser tryk/stræk og produkter efter din hudtyper og effekt.

Jeg bruger specielle teknikker, der udglatter og afspænder muskulatur og ansigtshud, så de fine liner synes mindre og huden gennemfugtes med plejen fra masker og olier. Der er som regel et flot resultat allerede efter første behandling, men nogle kan have brug for flere behandlinger for at få fuld effekt. Du får rabat på klippekort ved 6 behandlinger. Ingen rynker kan fjernes, men de kan mindskes så de bliver mindre synlige, og det er det Japansk Lifting kan.

Ud over at ansigtet behandles med drænerende tryk/pump og stræk, så medfølger der til Japansk Lifting GOLD N’ GLOW også en lækker GOLD maske fra Evolve med naturligt Bio-retinol, der giver huden et fugtighedsboost af en anden verden, samt udføres der Gua sha massage med Glow Oil med højt indhold af Acai bær, der er et potent superfruit bær.

I GOLD N’ GLOW, får du også skøn massage af nakke/skuldre/arme/hænder og afslutningsvis masseres dine fødder med smeltende sheasmør.

Alle produkter der anvendes, er fra det økologiske prisvindende luksus mærke EVOLVE Organic Beauty (læs mere under “Produkter” i menuen) og Nadilakai. Alle produkter kan købes i loungen.
Nogle klienter oplever, at komme i en meditativ lignende tilstand, da behandlingen er så afslappende at man let falder hen. Men det betyder bare at du slapper helt af og afstresser på et dybere niveau – en bonus du kan risikere at få med helt naturligt.
Glæd dig og vær klar til at komme i den syvende himmel med Japansk Lifting GOLD N’ GLOW.
Se et lille glimt af behandlingen her:

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.  Læs mere