Japansk Lifting Classic

100% klassisk Japansk Lifting med fokus på de 4 lifting trin, der udføres med skøn hybenkerneoile fra økologiske Nadilakai.

Hvad er Japansk Lifting?
Japansk Lifting Classic er en ansigtsbehandling du sent vil glemme. Ikke nok med at den varer 1 time (GOLD N’ GLOW varer 90 min.), så får du pleje og ansigtsmassage af en anden verden. Du vil gå fra klinikken med en fantastisk glød og din elasticitet i huden vil være synligt forbedret grundet de tryk/dræneringer/stræk og massage, som udføres i dit ansigt.
Behandlingen er 100% naturlig og bliver kaldt for en naturlig ansigtsløftning uden kniv. Men alle – både unge og gamle, med og uden rynker vil få gavn af behandlingen, da jeg tilpasser tryk/stræk og produkter efter din hudtyper og effekt. Så er du ung og vil du gerne have en frisker glød, en mere spændstig hud og en helt utrolig afstressende følelse, der forplanter sig i hele kroppen, så tøv ikke med at bestille denne fantastiske ansigtsbehandling.
Er du moden og vil gerne have mindsket dine fine linier, så er Japansk Lifting et must. Jeg bruger specielle teknikker, der udglatter og afspænder muskulatur og ansigtshud, så de fine liner synes mindre. Huden peeles og plejes med den lækre cacomaske Radiant Glow maske fra Evolve Organic Beauty.
Der er som regel et flot resultat allerede efter første behandling, men nogle kan have brug for flere behandlinger for at få fuld effekt. Du får rabat på klippekort med 3 eller 6 behandlinger. Ingen rynker kan fjernes, men de kan blive mindre synlige, og det er det Japansk Lifting kan.

Ud over at ansigtet behandles med drænerende tryk/pump og stræk med økologisk hybenkerneolie, så medfølger der en skøn massage af hovedbunden.
Nogle klienter oplever, at komme i en trance lignende tilstand, da behandlingen er så afslappende at man let falder hen. Men det betyder bare at du slapper helt af og afstresser på et dybere niveau – en bonus du kan risikere at få med helt naturligt.
Glæd dig og vær klar til at komme i den syvende himmel med Japansk Lifting Classic. Som opfølgning derhjemme anbefaler jeg en Gua sha i natursten eller krystal, der er god til at afspænde ansigtsmuskulaturen. Den kan købes i klinikken.

Step by Step af behandlingen:

  • Aromaterapeutisk afrensning
  • Peelende Miracle Glow Cacao maske fra Evolve
  • Hovedbundsmassage med Gua Sha
  • Varm klud – ansigt og fødder
  • 3 forskellige Flows af Japansk Lifting massageteknikker (Plumping Oil Nadilakai)
  • Varm klud
  • Himalaya Saltstensterapi
  • Hyaluronsyre serum 200mg / Gua Sha teknik
  • Dagcreme og øjenserum

NB! Jeg bestræber mig på ikke at tale under behandlingen, men du er selvfølgelig velkommen til at stille spørgsmål. Dette for optimal meditativ og afstressende effekt.

Få et lille glimt af behandlingen her:

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.  Læs mere