Hej, jeg hedder Trine.
Jeg er ejer og stifter af Karmalounge og her er min historie.
I sommeren 2017 slog jeg hovedet ret alvorligt. Det resulterede i hjernerystelse, piskesmæld, ugentlige anfald af migræne, svimmelhed og utilpashed. Men det resulterede også i at jeg tog hele mit arbejdsliv op til overvejelse.

Ville jeg fortsætte på 12. år som agent i babyudstyrs branchen med hovedet dybt begravet i computeren, eller skulle der ske noget andet. Og det skulle der. For hovedpinen tog til og svimmelheden foran skærmen gjorde, at jeg måtte tænke ud af boksen.

Derfor startede jeg på Totum uddannelsen – skolen for kropsterapi i efteråret 2018, og det var den bedste beslutning jeg kunne tage. For det var startskuddet til en helt ny måde at leve på med kroppen i fokus, andre værdier og en større refleksion over den moderne arbejdsform med stress og skavanker i et non stop flow.
En arbejdsform som desværre hærger overalt i vores samfund og som gør rigtig mange mennesker syge.

Ideen til Karmalounge

Efter at have fået et utal af forskellige behandlinger og haft masser af op og nedture med det, fik jeg en ide. Jeg skulle lave en klinik for at hjælpe folk med at komme ned i gear og den skulle behandle det HELE menneske. Den skulle indbyde til optimal ro, have et touch af luksus og hjælpe til mere selvkærlighed, ro og fordybelse. Da jeg startede på uddannelsen fik jeg det markant bedre med hovedet og det gav mening for mig at kigge på helheden og sammenhænge i kroppen. For kun ved at kigge på det kan vi blive fri for vores smerter. Det hele er kædet sammen; livsstil, psyke, krop og handlinger.
Kroppen er et mirakel og fortæller os en masse ting. Vi glemmer blot tit at lytte til den. Og så kan det gå galt. Jeg vidste jo godt at min krop ikke var gearet til at klatre rundt på et legestativ 2 meter oppe over jorden, men jeg glemte at lytte til den.
Jeg håber du har lyst til at kigge forbi og finde ro og balance i din krop ligesom jeg har fundet.

Hvem er jeg:

Trine Ljungstrøm (1974)

Gift med Jesper Riedel

3 piger på hhv. 7, 16, 20 år

Projekter gennem livet:

1992: Roadtrip gennem 21 stater i USA

1996: Uddannelse: Tekstforfatter fra Den Danske Reklameskole

2003: Udgivelse af Familie kogebogen “Kong Gulerods Livretter” fra Politikens Forlag

2004-2010: Marketingkoordinator i Hudplejefirmaet Dermanor

2008: Producent af babytilbehøret “NUBNAB” hagesmækclips

2009-2018: Selvstændig agent og stifter af Mamatoola Agency

2018: Stifter af Karmalounge

2018: Certificeret i Japansk Lifting v/ Christina Clemen

2018-2019: Certificeret Kropsterapeut fra Totum – skolen for kropsterapi (herunder gravidmassage, Kranio Sacral punkter og zoneterapi punkter)

KURSER:

2019: MFR Myo Fascial Release. Bindevævsmassage. Tengbjerg Massageskole.

2019: Gravidmassage og spædbørnsmassage. Am Massageskole. Lægeeksamineret massør uddannelse.

NY BEHANDLER HOS KARMALOUNGE – VINTER 2021

Nicolas Eibye (1995)

Nicolas er certificeret kropsterapeut og uddannet ved BodySDS skolen i København sept. 2020 Han har en stor indføling og en stor viden inden for anatomi og ledfrigørelse og fornemmer hurtigt ubalancer og spændinger i kroppen. På skolen blev han kaldt for “Den blide behandler med de magiske hænder”, og det forstår man efter en behandling hos ham.
Nicolas er enormt imødekommende og smitter med sin positive energi og livssyn.

Karmalounge er et gennemtænkt koncept, hvor du som klient er i fokus. God stemning og god karma er nøgleord hos Karmalounge, og derfor vil du hurtigt føle dig tryg og i gode hænder.
Alt er nøje udvalgt her. Lige fra de bedste og mest nærværende behandlere, til de lækre resultatgivende produkter på hylderne.

Vi er sikre på at du vil mærke en forskel når du har besøgt Karmalounge – vi giver nemlig den gode karma videre helt bogstavligt.

Karma Retreats og Events (i støbeskeen)
Feb 29
Yoga og Kropsterapi
Feb 29
Kropsterapi i mødregruppen

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.  Læs mere