Alle kropsbehandlinger og ansigtsbehandlinger hos Karmalounge har til formål at få dig ned i gear for bedre velvære og balance i kroppen.

Vælg kropsterapi for at afstresse og for at få kroppen i balance.

Vælg Bindevævsmassage for effektivt at få udrenset af affaldsstoffer.

Vælg Japansk Lifting for en dejlig meditativ forskønnelse og opstramning af ansigtshuden.

Tillægsbehandlinger

Vælg ekstra 30min luksus til din behandling til nedsat pris med en Hovedbundsmassage, Fodmassage eller Hot Stone.
Hos Karmalounge kan du vælge en 30min. tillægsbehandling til nedsat pris når du i forvejen booker en hovedbehandling. * Kranio Relax Hovedbundsmassage kr. 250,- / 30min. * Aveda Hovedbundsmassage kr. 200,- / 30min. * Tropical Feet Fod- og lægmassage kr. 200,- / 30min. * NYHED* Mini Hot Stone massage kr. 300,- / 30min. Alle har […]

Dig & Mig Treats

3 dejlige treats for 2 personer i den hyggeligst atmosfære. Vælg mellem Classic (massage), Deluxe (ansigtsbehandling) eller Premium (massage, ansigtsbehandling m.m.). Der indgår dejlig Fodspa med økologiske produkter i alle 3 treats.
Hos Karmalounge kan du vælge imellem 3 forskellige Par-treats. 1. DIG OG MIG TREAT CLASSIC kr. 750,- / 60min. En Lækker forkælelses- og oplevelsesbehandling for 2 personer i loungen, der inkluderer Karma Anti-Stress massage, lækkert afslappende fodbad med scrub og bodybutter fra økologiske evolve. udrensende spirulina te og nødder. NOTE! I behandles 1 person ad […]
Du får:
 • Den ultimative forkælelse for 2 personer med Classic, Deluxe eller Premium Treat som indeholder massage, ansigtsbehandling, varmebehandling, Fodspa, te/bobler/juice, frugt og nødder alt efter hvilken type behandling du vælger.

Bindevævsmassage Hot Oil Treat

Den ultimative bindevævsmassage med varm ayurvedisk kropsolie, der plejer huden og har en helbredende effekt på hele kroppen.
I denne MFR bindevævsmassage indgår der en skøn helkropsmassage med en lækker varm ayurvedisk kropsolie. Du bliver præsenteret for olierne når du kommer og vælger selv ud fra duft og humør hvilken en af de 3 olier du vil behandles med. No 1 Balance, No 2 Strength, No 3 Calm. Den der tiltaler dig bedst, […]
Varighed:
 • 90min.
Pris:
 • Kr. 950,-
Du får:
 • Luksus bindevævsmassage med Gua sha og Ayuvedisk kropsolie, der virker drænerende og elasticitetsøgende på hudstrukturen. Vælg selv mellem 3 helbredende ayuvediske olier: Calm, Strength, Balance.

Bindevævsmassage Kranio Relax

Bindevævsmassage med fokus på restitution og afslappelse. Skøn meditativ Kranio Sacral hovedbundsmassage giver dig ro og optimal afstressning.
Denne bindevævsmassage med Kranio Sacral består af alle elementer i Classic samt et helt meditativt og afslappende modul for optimal restituering af sind og væv. Jeg bruger Kranio Sacral teknikker i en dyb afspændende hovedbundsmassage, som bringer dig i en meditativ tilstand, hvor du slipper tid og sted og giver dig hen til total afslappelse. […]
Varighed:
 • 80min.
Pris:
 • Kr. 850,-
Du får:
 • Dybdevirkende massage og analyse af bindevævets struktur og tilstand. Huden dræneres og jeg bruger specielle dybdevirkende teknikker der hvor der er ophobning af væske/affaldsstoffer. Der afsluttes med meditativ hovedbundsmassage med Kranio Sacral teknikker. Der kan anvendes Gua Sha (massagespatel) i behandlingen.

Bindevævsmassage Classic Detox

Skøn massage af bindevævet, der giver en beruselse af lethed og afspænding.
MFR (Myo Fascia Release) er bindevævsmassage, der effektivt drænerer bindevævet for affaldsstoffer og skaber bedre blodcirkulation så cellulitis, ophobning af væske, stivhed og træthed i muskulatur, rynker og slap hud forbedres. Regelmæssige behandlinger er med til at du får bedre blodcirkulation og holder din krop ung. Vi har bindevæv i vores hud, muskler, led og […]
Varighed:
 • 60min.
Pris:
 • Kr. 650,-
Du får:
 • Dybdevirkende massage og analyse af bindevævets struktur og tilstand. Huden dræneres og jeg bruger specielle dybdevirkende teknikker der hvor der er ophobning af væske/affaldsstoffer. Der kan anvendes Gua Sha (massagespatel) i behandlingen.

Tropical Feet Fodmassage

Skøn fod- og læg massage med zonepunkter, varme klude og lækker scrub og creme med de økologiske velduftende Tropical produkter fra Evolve.
Fødderne bærer os gennem hele livet, så selvfølgelig skal de også have en treat af en anden verden. Tropical Feet er en lækker fodmassage med zonepunkter, der inkluderer de lækre Tropical produkter fra det økologiske hudplejemærke EVOLVE. Tropical Polish scrub og Tropical Body Butter. Dine fødder svøbes i varme klude og du mærker varmen brede […]
Varighed:
 • 30min.
Pris:
 • kr. 350,-
Du får:
 • Varme klude, skøn fod- og lægmassage med zonepunkter. Tropical Scrub og Tropical butter fra Evolve Organic Beauty.

Japansk Lifting Classic

100% klassisk Japansk Lifting med fokus på de 4 lifting trin, der udføres med den lækre økologiske Miracle Oil fra Evolve med hyben og argan.
Hvad er Japansk Lifting? Japansk Lifting Classic er en ansigtsbehandling du sen vil glemme. Ikke nok med at den varer 1 time (Deluxe varer 90 min.), så får du pleje og massage af en anden verden. Du vil gå fra klinikken med en fantastisk glød og din elasticitet i huden vil være synligt forbedret grundet […]
Varighed:
 • 60 min.
Pris:
 • Kr. 650,-
  Klippekort 3 gange: Kr. 1625,-
  Klippekort 6 gange: kr. 3250,-
Hvad får jeg?
 • Aromaterapi, afrensning, Radiant Glow maske, hovedbundsmassage med Gua Sha, varme klude, lymfedrænage (u. olie), afbalancering (u. olie), organzone ansigtsmassage (med hybenkerneolie), Lifting ansigtsmassage (med hybenkerneolie), Himalaya saltstensmassage, øjencreme og dagcreme. *Alle produkter der anvendes er økologiske
Bemærkninger:
 • Det er vigtigt at du ikke har fået Botox eller fillers (Restylane) indenfor de sidste 4 uger.
 • Husk at drikke rigeligt med vand efter behandlingen for at støtte op om udrensningsprocessen og for at undgå hovedpine.

Karma Anti-Stress

30 minutters afspænding af computernakke og Ipad skuldre. Skøn dybdevirkende massage med olie på alle de steder, der virkelig trænger.
Har du problemer med nakkespændinger og hovedpiner måske fordi du sidder meget ved computer eller Ipad, så er denne intensive behandling noget for dig. Jeg masserer alle de muskler der relaterer sig til hovedpine og nakkestivhed og du vil gå fra klinikken med en følelse af lethed og en afstressende effekt, der breder sig i […]
Varighed:
 • 30 min.

Pris:
 • Kr. 350,-


  Klippekort 3 gange (spar kr. 160,-) kr. 890,-
  Klippekort 6 gange (Spar kr. 315) kr. 1785,-
Hvad får jeg?
 • 30 minutter med intensiv dybdevirkende massage med olie på nakkemuskler, skuldre/ryg/arme og hænder. Afstressende åndedrætsøvelser.

Bemærkninger:
 • Jeg bruger økologisk mandelolie og på briksen ligger du i undertøj/boksershorts eller løst tyndt tøj.
  NOTE: Husk at drikke rigeligt med vand efter behandlingen for at støtte op om udrensningsprocessen og for at undgå hovedpine.

Kropsterapi Voksen (18+)

Kropsterapi behandler både krop og psyke. Det er en dybdevirkende og utrolig afspændende helkropsmassage, hvor der arbejdes på flere niveauer.
HVAD ER KROPSTERAPI? Kropsterapi er for alle mennesker og behandler sammenhængen mellem krop og psyke. Alle intense følelser har et kropsligt udtryk. Hvis du er nervøs kan du få kvalme og svedige håndflader, og hvis du bliver bange for noget kan halsen snøre sig sammen og åndedrættet gispe. Det hele hænger sammen, og derfor er […]
Varighed:
 • 60 min. inkl. indledende samtale og drik/snack.

Pris:
 • Kr. 650,-
  Klippekort 3 gange kr. 1625,-
  Klippekort 6 gange kr. 3250,-

  Den 6. gang er GRATIS.
Hvad får jeg?
 • Dybdevirkende og pulserende helkropsmassage med tryk og drænage på zonepunkter. Ro og en dyb afstressende effekt som varer længe. Der kan indgå samtaleterapi i behandlingen (kan fravælges).

Bemærkninger:
 • Du behandles i undertøj/boksershorts/stropbluse eller blødt løst tøj.

  NOTE: Husk at drikke rigeligt med vand efter behandlingen for at støtte op om udrensningsprocessen og for at undgå hovedpine.


Japansk Lifting Deluxe

Luksus med mere luksus. peelende cacao Radiant Glow maske, luksus fugtmaske, hyaluronsyre samt dybdevirkende massage af nakke/skulder/arme og fødder. Dette er en udvidet version af Japansk Lifting Classic.
Japansk Lifting Deluxe er en udvidet version af Japansk Lifting Classic med meget mere af alt det gode, og med økologisk pleje fra luksus mærket EVOLVE Organic Beauty. Det er en ansigtsbehandling ud over det sædvanlige. Ikke nok med at den varer hele 90 minutter, så får du pleje og massage af en anden verden. […]
Varighed:
 • 90 min.
Pris:
 • Kr. 850,-
  Klippekort X 3 kr. 2125,-
  (425,- i rabat)
  Klippekort X 6 kr. 4250,-
  (850,- i rabat)
Hvad får jeg?
 • Aromaterapi, afrensning, peelende Radiant Glow maske (eller Miracle Mask), hovedbundsmassage med Gua Sha, varme klude på ansigt og fødder, lymfedrænage (u. olie), afbalancering (u. olie), organzone ansigtsmassage (med olie), lifting ansigtsmassage (med olie), * luksus fugtmaske, *dybdemassage af øre/hals/nakke/skuldre/arme/hænder, *varme klude, Himalaya saltstensmassage, Hyaluron Roll øjencreme, *Hyaluronsyre (naturligt) og dagcreme, *Shea butter fodmassage med zonepunkter. *Specielt for Deluxe version. Udføres med luksus produkter fra Evolve Organic Beauty.
Bemærkninger:
 • Husk at drikke rigeligt med vand efter behandlingen for at støtte op om udrensningsprocessen og for at undgå hovedpine.

Kropsterapi Gravid/Efter fødsel

Den gravide krop/efter fødsels krop har brug for et tiltrængt pusterum med massage, afspænding og zonepunkter.Til gavn for både baby og mor.
Gaven til maven Er du gravid eller kender du en der trænger til effektiv gravidmassage? Så er Kropsterapi Gravid behandlingen til dig. Kroppen er under et enormt pres når du er gravid. Både hud og hormoner er på hårdt arbejde og specielt huden strækkes i alle retninger og kan være meget sensitiv og øm. Musklerne […]
Varighed:
 • 60 min. Inkl. indledende samtale og drik/snack.

Pris:
 • Kr. 650,-
  Klippekort 3 gange kr. 1625,-
  Klippekort 6 gange kr. 3250,-

  .Den 6. gang er GRATIS.

Hvad får jeg?
 • Den gravide får: Helkrops massage og trykpunkter, der letter spændinger samt drænerende læg- og håndmassage, der udrenser ophobet væske pga den øgede belastning. Maven masseres blidt (1. og 2. trimester) med økologisk kropsolie fra Evolve, og jeg har fokus på ro, afslappelse og afspænding af de rette muskelgrupper. Efter fødsel får: Dyb afspænding, pulserende massagegreb, akkupresurepunkter fra top til tå. Hvis du ammer har jeg fokus på at løsne op for spændinger mellem skulderbladene og i lænden.

Bemærkninger:
 • Jeg masserer (med olie) kun din mave hvis du vil. Du skal ligge i undertøj eller løst tyndt tøj.NOTE: Husk at drikke rigeligt med vand efter behandlingen for at støtte op om udrensningsprocessen.


Karma Deluxe

Forskøn og forny krop og ansigt i en og samme behandling. En skøn forening af afspændende kropsterapi
og helsegivende Japansk Lifting. 120 minutter i himlen!
Glæd dig til den ultimative treat og afspænding af hele din krops muskulatur samt foryngende helsepleje med Japansk Lifting Classic ansigtsmassage. Du får en grundig analyse af din krops tilstand ud fra kropteraputiske principper, og vi arbejder med ro og åndedræt helt ned hvor det kan mærkes dybt i muskulatur og sind. Efter din krop […]
Varighed:
 • 120 min. Inklusiv indledende samtale med drik/snack

 • Kr. 1200,-

Hvad får jeg?
 • 2 timer i himlen med dybdevirkende kropsmassage fra top til tå ud fra Kropsterapeutiske principper. Samt Japansk Lifting, der er skøn lifting ansigtsmassage, masker, salte, aku-tryk og hovedbundsmassage og meget mere.

Bemærkninger:

Kropsterapi Teen/Barn (10-18 år)

Spændinger, hovedpine, tankemylder, stress og angst er nogle af de ting, der kan fylde meget hos en ung person. Kropsterapi løsner, afstresser og afspænder på et højere niveau.
TEENAGER– plads til dig Er du teenager kender du sikkert til svære perioder med angst, stress, eksamenspres, ekskludering, kærestesorger og meget mere. Alt sammen er stressfaktorer, som kan gøre det svært at mærke sin krop og som kan give grobund for spændinger i kroppen, både fysisk og psykisk. Med kropsterapien kan vi via den dybdegående […]
Varighed:
 • 45 min. inkl. indledende samtale med drink/snack.

Pris:
 • Kr. 350,-
  Klippekort 6 gange kr. 1750,-

  . Den 6. gang er GRATIS
Hvad får jeg?
 • Afspænding af hele kroppen med pulserende massagegreb, aku-tryk, lymfedrænage, afslappende zoneterapi og hovedbundsmassage.

Bemærkninger:
 • Du behandles i undertøj/boksershorts/stropbluse eller løst tyndt tøj.
  NOTE: Husk at drikke rigeligt med vand efter behandlingen for at støtte op om udrensningsprocessen