Produkter/Gaver

Hos Karmalounge finder du et udsøgt kvalitetsudvalg af gaveartikler, der alle er testet og udvalgt med omhu. Vi støtter iværksættere og kreative der har noget på hjertet og alt kan købes i klinikken og på Karmalounge egen gaveshop www.karmagaven.dk
EVOLVE produkter
De lækre produkter der anvendes i Japansk Lifting Classic og Deluxe er fra det prisvindende økologiske luksusmærke Evolve.

Miracle Oil kr. 299,-
Denne nærende, men lette ansigtsolie indeholder naturligt retinol fra økologisk hyben og antioxidanter fra økologisk arganolie for at genoplive moden og tør hud. Olie fra økologisk sort kommen nærer huden og dulmer irritation. Delikat duftende med revitaliserende økologisk rose og beroligende økologisk vanille.

Radiant Glow Mask kr. 249,-
Denne righoldige maske blandet med råt kakaopulver og ler revitaliserer og renser, mens kokosnødgranulater eksfolierer huden til silkeagtig perfektion. Naturlige sukkerekstrakter omdanner ved kontakt med vand den eksfolierende maske til en cremet lotion, der let skylles af og efterlader huden glat, fugtet og beroliget. Med duft af økologisk vanilleolie.

Dailey Renew Face Cream kr. 249,-
Denne fugtighedscreme genopretter den naturlige balance i normal til tør hud med en blanding af rene økologiske olier. Økologisk arganolie giver næring, mens naturlig hyaluronsyre beroliger og fugter. Delikat duftende med beroligende, allergivenlig vanilje og kokosnød.

*Hyaluronic Serum
200 kr. 299,-
Dette rene og klare serum til normal til tør hud indeholder 200mg hyaluronsyre pr. flaske. Hyaluronsyre har vist sig at fugte huden indefra og udjævne fine linjer og rynker. Økologisk granatæbleekstrakt blødgør og beskytter. Delikat duftende med økologisk rosenvand.

Hyaluronic Eye Complex Roll kr. 169,-
Stamceller fra tropiske planter hjælper med at mindske synligheden af poser under øjnene og slap hud, samtidig med at der strammes op og lysnes i de fine områder omkring øjnene.
Hyaluronsyre hjælper med at reducere rynker, hvilket gør at huden ser yngre ud og får en bedre udstråling.

Gentle Cleansing Melt kr. 219,-
Denne eksklusive renselotion indeholder nærende økologisk baobabolie der lindrer og fugter. Naturlige sukkerekstrakter kombineres nænsomt med vand for at danne en cremet lotion, der let skylles væk igen og efterlader huden ren, beroliget og optimalt fugtet.

*Skin Saviour Body Oil kr. 249,-
Denne forfriskende kropsolie er skabt til særligt at genoplive moden hud og hud, der har fået ar og strækmærker. Den indeholder chilensk økologisk hybenolie, rig på bioretinol, for at styrke cellernes fornyelse og forbedre udseendet på arret hud. Økologisk baobabolie giver næring, mens æterisk olie fra mandarin hjælper med at forhindre strækmærker.

Cotton Fresh Deo kr. 139,-
(anvendes ikke i behandlingerne)
Denne naturlige og veganske deodorant er baseret på nærende økologisk sheasmør og kokosolie. Bicarbonat af soda og naturlige æteriske olier giver en meget effektiv og langvarig beskyttelse mod kropslugt. Let parfumeret med en 100% naturlig duft. Fri for aluminium.

Lip Treat kr. 119,-
Denne helt veganske læbepomade er blandet af økologisk shea- og kakaosmør til næring og genopbygning af tørre læber. Herligt duftende, med økologisk, æterisk olie af appelsin.

*Anvendes kun i Japansk Lifting Deluxe

Alle produkter kan købes i Karmalounge og kan efter ønske pakkes pænt ind til gave.

Ayurvediske Kropsolier fra byKorsholm

Køb de lækre kropsolier som bruges i Bindevævsmassagen Hot Oil Treat.

Der er 3 forskellige Ayurvediske kropsolier tilpasset en nordisk livsstil:
No 1 Balance, No 2 Strengt, No 3 Calm. 2 størrelser.
100ml til kr. 249,- / 500ml til kr. 599,-

De anbefales som indsmøringskur over 14 dage.

Gua Sha værktøj til ansigtsmassage

Jeg anvender dette værktøj i ansigtsmassagen i Japansk Lifting Classic og Deluxe. Den skaber god blodcirkulation og får serummet til at trænge ned i de dybere hudlag. Du kan købe den i loungen og selv udføre massagen derhjemme – eller glæde en anden med en smuk og dejlig anvendelig gave. Gua Sha værktøjet er fremstillet af okseben eller Rosen Quarts. Kr. 150,-

Duftlys fra Paia Copenhagen

Den fantastiske lokale livsstils butik Cahetu, har kreeret dette lækre duftlys af soya og naturlige aromaer. Det er fremstillet af soja og indeholder derfor ingen giftige partikler, der kan forurene dit indeklima. Jeg har 3 blide dufte i håndstøbte glas. De er så lækre. Kr. 249,-

Giv et gavekort

Har du lyst til at give den gode karma videre? Det håber jeg. Du kan få gavekort på alle behandlinger og jeg kan ovenikøbet sende det til dig, hvis ikke du kommer forbi loungen i nær fremtid.
Mine gavekort er en lille gave i sig selv. Ikke noget med en flad konvolut. Gavekortet er i en smuk cellupose med små hjerter i, glimmerbånd og til/fra kort. Til fryd for den der får det.

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.  Læs mere